Details maken het
Verschil

In 1993 werd Rotec opgericht en sinds die tijd is het elk jaar weer gelukt om gezonde groeicijfers te realiseren. Mede bedongen door de continuerende groei is in 2012 het huidige bedrijfspand van Rotec feestelijk geopend en in gebruik genomen.

Net als bij deze bouw, waarbij de kleinste details het grootste verschil maken, wordt bij de gereedschappen van Rotec ook op de kleinste details gelet. Ervaring leert wat voor een verschil ze kunnen maken!

Lees meer Contact opnemen

Onze Locatie

Gasten worden ontvangen in een open en warme omgeving waarin men zich snel thuis voelt. Hetzelfde geldt overigens ook voor de werknemers die in een comfortabele, schone en stille werkplek een betere bijdrage leveren aan het resultaat van Rotec.

Wist u trouwens dat Rotec behalve oranje en blauw ook groen is? Rotec haalt namelijk alle benodigde energie voor het verwarmen van het hele pand, uit aardwarmte!

Lees meer

High performance
Tools

De kwaliteit van gereedschappen staat zonder enige twijfel voorop. De leveranciers van Rotec en de producten die ze leveren, worden op regelmatige basis geëvalueerd. Waar nodig wordt bijgestuurd of worden verbeterpunten door de experts van Rotec aangedragen.

Rotec is er trots op diverse producten in het programma te voeren die tot stand zijn gekomen door intensieve contacten met eindgebruikers en gesprekken met producenten.

Lees meer

Alles draait
om de Details

Eén van de belangrijkste drijfveren voor klanten om uiteindelijk voor Rotec te kiezen en bij Rotec te blijven is de hoge uitleveringsgraad die elke keer weer gerealiseerd wordt.

Dagelijks worden in het ruim opgezette magazijn de orders gelopen om de klanten geheel volgens hun verwachtingspatroon te kunnen beleveren: “Vandaag besteld, vandaag verstuurd!”

Lees meer

Kenmerkend Rotec

Kenmerkend voor Rotec is het brede assortiment aan gereedschappen voor de metaalbewerkende industrie, de houtbewerkende industrie en de bouwsector. Voor elke doelmarkt is er een zeer ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige gereedschappen.

Het programma is niet alleen actueel en afgestemd op de vraag vanuit de markt, maar ook daadwerkelijk op voorraad en leverbaar!

Lees meer

Oog voor Details

De displaysystemen van Rotec zijn mede verantwoordelijk voor het succes van de klanten van Rotec. Door een optimale presentatie van de gereedschappen kunnen de klanten deze sneller vinden.

Rotec’s team van specialisten zorgt ervoor dat de omzet per meter winkelruimte gemaximaliseerd wordt door de displays zo efficiënt mogelijk in te richten en te vullen.

Ook geïnteresseerd in de Rotec displaysystemen?
Neem dan vrijblijvend contact op!

Lees meer Contact opnemen

Rotec Contact

 

Er is veel meer te vertellen over Rotec, de producten en de toegevoegde waarde die het Rotec concept jaar op jaar levert.

Wilt u eens kennismaken met Rotec, meer te weten komen over Rotec en de producten van Rotec, neem dan contact met ons op!
Het verkoopteam van Rotec staat u graag te woord!

Contact opnemen